Temetési búcsúztatás


Ezen az oldalon olyan információkkal segítjük Önt, amiből megismerheti milyen lehetőségek vannak az elhunyt temetésén a méltó elbúcsúzásra.

Ezek lehetnek az alábbiak:


Polgári búcsúztatás

Ügyfeleink kívánsága szinte mindig más és más a temetés szervezése kapcsán. Ez érthető, hiszen nem vagyunk egyformák… Van aki a nőkben bízik jobban van aki csak férfi búcsúztatót tud elképzelni szeretett halottja temetésén. Megbízóink kívánságait szem előtt tartva cégünk két polgári búcsúztatóval is kapcsolatban áll, egy női és egy férfi búcsúztatóval annak érdekében, hogy Ön tudjon választani.


Egyházi búcsúztatás

Amennyiben Megrendelőink az elhunytat valamelyik egyház – legyen az katolikus, református, evangélikus illetve görög katolikus - szertartása alapján kívánják elbúcsúztatni és nem rendelkeznek ilyen jellegű egyházi kapcsolatokkal, akkor cégünk felvállalja az elhunyt búcsúztatásának megszervezését. Ennek folyamata során cégünk elintézi az elhunyt lakhelye szerinti egyházkerületben az úgynevezett kikérő dokumentum beszerzését, ami alapján már bármelyik temetési felhatalmazással bíró egyházi személy elbúcsúztathatja az elhunytat.


Skót dudás

Kapcsolatban állunk egy skót dudással, aki megfelelő öltözetben, megfelelő előadással a búcsúztatás színvonalát emelni tudja.


Il Silenzio - Trombitás

Lehetőség van a temetés során egy trombitás közreműködésével az Il Silenzio megszólaltatására. Ez is, mint minden egyéb kiegészítő szolgáltatás meghatóbbá és személyesebbé teszi a búcsút.
Il Silenzio meghallgatása itt.


Hortus M. Singers Kórus

Négy képzett énekes előadásában barokk szvitek, fúgák, nyitányok, concertók és zongoradarabok szólalnak meg eredeti feldolgozásban jazz impovizációkkal. Temetésekre illetve búcsúztatásokra speciálisan összeállított előadással szolgálnak.


Sturcz Quartet - vonós négyes

Tetszőlegesen választható zenei művekből összeállított előadással tisztelegnek az elhunyt ravatalánál. Repertoárjukban több zenei stílus megtalálható. A komolyzenei művek mellett a swing és jazz műfajából is válogathatunk ízlésünknek, illetve az elhunyt ízlésének megfelelően.


Galambröptetés

Ezen szolgáltatás viszonylag új keletű a temetési szertartások során. A temetésen a fehér galamb szimbolizálja az elhunyt lelkét, amit ha elengedünk - a testet elhagyva - felszáll a Mennyországba és ott örökre megpihen.


Ha a felsoroltak közül bármelyik szolgáltatás felkeltette érdeklődését munkatársaink tájékoztatják az igénybevétel feltételeiről és költségeiről.