Miért kérjen árajánlatot?

Nekünk fontos, hogy a feltett kérdéseire írásban válaszolhassunk. Legyen Önnek is az, mivel így elkerülhetőek a kellemetlen félreértések vagy esetleges későbbi magyarázkodások. Ha Önnek írásos formában eljuttatjuk temetési vagy hamvasztási árajánlatunkat, akkor ez a dokumentum köt minket az ott leírtak teljesítésére azon az áron, amit az árajánlat tartalmaz.

Sajnos tapasztalatunk szerint a konkurens temetkezési vállalkozások nem így állnak ehhez a kérdéshez, hanem inkább kedvezőbb árat mondanak be telefonba, ami leginkább nettó díjakat tartalmaz. Ön pedig az irodájukban szembesül azzal, hogy amennyiben számlát szeretne kapni a temetkezési költségekről – mivel a hagyatéki eljárás során kérni fogja a közjegyző -, akkor még 27 % ÁFA-t kell fizetnie.

Cégünknél ilyen nincs! Az a temetkezési végösszeg, amit telefonon mondanak kollégáink és azt utólagosan írásban meg is erősítik Önnek e-mail formájában. Kérjen cégünktől árajánlatot minden további kötelezettség nélkül!

Amennyiben megadja mobil telefonszámát, úgy SMS-ben jelezzük Önnek, ha a megadott elérhetőségére elküldtük temetési ajánlatunkat.
Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben az ott feltett kérdésekre pontosan válaszol, akkor munkatársaink nemcsak „közelítő” árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.

Amennyiben nem kívánja igénybe venni a fenti ajánlatkérő rendszerünket, akkor írja meg nekünk e-mailben a temetési illetve hamvasztási elképzeléseire vonatkozó részleteket.

válasszon temetkezési formát
az ön igényeire szabva

Hamvasztás
urnakiadás

Az elhunyt hamvasztásának és a hamvak temetőbe, tempolmba történő elhelyezésének további díjaira vagy a hamvak szórásának költségeire kérhet árajánlatot-

Hamvasztásos
temetés

Az elhunyt hamvasztásának és a hamvak temetőbe, tempolmba történő elhelyezésének díjaira vagy a hamvak szórásának illetve hajós temetésének költségeire kérhet árajánlatot.

dunai Hajós
temetés

Az elhunyt holttestének koporsóban történő temetési szertartásának költségeire kérhet árajánlatot, beleértve a felmerülő temetői és a szállítási díjakat is tekintve.

Koporsós
temetés

Az elhunyt holttestének koporsóban történő temetési szertartásának költségeire kérhet árajánlatot, beleértve a felmerülő temetői és a szállítási díjakat is tekintve.

nemzetközi 
halottszállítás

Külföldön vagy Magyarországon történő teljes körű ügyintézésére, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzésére, kegyeleti kellékekre és az elhunyt hazaszállítási költségére tud árajánlatot kérni.