Mennyibe kerül a hamvasztás?

Az elhunyt hamvasztásának pontos költségeit, a hamvasztás ára és a hozzájuk tartozó szolgáltatások leírását ismertetjük Önnel. 

Budapesten a hamvasztás ára a következő körülményektől függ jelentős mértékben:

Hol található az elhunyt? Kórházban vagy halottasházban, illetve melyik kórházban vagy halottasházban? Ez azért fontos kérdés, mert vannak kórházak és halottasházak, ahol az elhunyt elszállítását megelőző 24 órával előbb jelezni szükséges az üzemeltetőnek ezt.
Mekkora az elhunyt testtömege? A krematóriumok a túlsúlyos elhunytak esetében technikai felárat számítanak fel a hamvasztás elvégzés során.
Milyen kegyeleti kellékeket használunk? Lényeges körülmény ebben az esetben a hamvasztó koporsó típusa, illetve anyaga, hogy farost lemezből vagy teljes mértékben fából készült hamvasztó koporsót alkalmazunk. A hamvasztó koporsót kárpittal vagy anélkül kérjük a szolgáltatótól, milyen más textil termékeket használunk fel a hamvasztáskor.
 

a hamvasztás ára urnaelvitel esetén budapesten

119.000 Ft + ÁFA

Hívja munkatársunkat és válaszolunk kérdéseire!

Kattintson az alábbi gombra és munkatársaink fogadják telefonhívását munkaidőben, munkaidőn túl és hétvégén is.

Mit tartalmaz
szolgáltatásunk?

A hamvasztási szolgáltatás megrendelését követően munkatársaink beszerzik az elhunyt Halottvizsgálati Bizonyítványát, ezután kiállíttatják az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a halál helye szerinti polgármesteri hivatalban. Kollégáink hamvasztó koporsóban elszállítják az elhunytat a hamvasztó üzembe. Itt megtörténik a hamvasztás és a hamvak urnabetétbe történő helyezése. A hamvakat tartalmazó urnát visszaszállítják irodánkba, ahol átadásra kerül az Ön részére a keletkezett teljes dokumentációval együtt.
  • Temetésszervezés díja
  • Halottkezelési díj Krematóriumban
  • Hamvakat tartalmazó műanyag urnabetét
  • Egészségügyi egységcsomag hamvasztáshoz
  • Hamvasztó koporsó
  • Elhunyt szállítása Krematóriumba
  • Hamvasztási díj

KÉRJEN CÉGÜNKTŐL DÍJMENTESEN ÁRAJÁNLATOT

Hamvasztás ára

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!