Halottszállítás külföldre

Az elhunyt holttestének nemzetközi előírásoknak megfelelően koporsóban történő szállítása külföldre.

Cégünk vállalja a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének hazaszállításának teljes körű ügyintézését, a halotti anyakönyvi kivonat és a halottszállításhoz szükséges követségi engedély beszerzését, az elhunyt hazaszállítását a cél országba közúton vagy légi úton megszervezve illetve külföldi temetkezési partner megkeresését és bevonását a helyi temetés ügyintézésébe.
Kórházban bekövetkezett elhalálozás esetén a halotti dokumentáció kiállíttatását rövid határidőre vállaljuk, továbbá a halottszállításhoz elengedhetetlen tisztiorvosi engedélyt a Halottvizsgálati Bizonyítvány kiállítását követő 24 órán belül beszerezzük. A halálozás helye szerinti illetékes anyakönyvi hivatalban beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát. Párhuzamosan az ügyintézésekkel elvégeztetjük a holttest szállításra történő előkészítését, vagyis a balzsamozását is és erről az igazolást csatoljuk a halotti dokumentációhoz.
Amennyiben a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgár holttestét másik kontinensre nagy távolságra illetve a tengerentúlra kell szállítani, úgy cégünk a légi elhunytszállítást helyezi előnybe. A szállítás elvégzéséhez szükséges összes engedély és dokumentum beszerzés cégünkre hárul illetve a mi feladatunk a holttest légi szállításra történő felkészítése is. Ehhez tartozik az elhunyt tartósítása, vagyis balzsamozása és a nemzetközi előírásoknak megfelelő kegyeleti kellékek alkalmazása illetve a légiforgalmi szállítóláda rendelkezésre bocsájtása is.
Cégünk vállalja a Romániába és Ukrajnába történő halottszállítás kedvezményes áron történő megszervezését és lebonyolítását. Kifejezetten a kelet-európai megrendelőink részére állítottunk összes egy kedvező áru kegyeleti kellékeket tartalmazó csomagot, melyet a nemzetközi halottszállítás során tudunk alkalmazni amennyiben kulcsfontosságú a temetkezési szolgáltatás során az anyagi ráfordítás mértékének alacsonyan tartása. Mindezek mellett hangsúlyt fektetünk a gyors ügyintézésre és szállításra is, figyelembe véve a helyi hagyományokat.
 

Hívja munkatársunkat és válaszolunk kérdéseire!

Kattintson az alábbi gombra és a nemzetközi temetkezéssel foglalkozó munkatársunk fogadja telefonhívását munkaidőben, munkaidőn túl és hétvégén is.

Mit tartalmaz
szolgáltatásunk?

A nemzetközi halottszállítás elvégzéséhez szükséges Magyarországon beszerzendő különféle engedélyek és okmányok beszerzésének teljes körű ügyintézést cégünk elvégzi Ön helyett. Külföldi állampolgár elhalálozás esetén minden esetben be kell szerezni a helyi illetékes tisztiorvosi szállítási engedélyt, közlekedési baleset következtében történt elhalálozáskor pedig még a rendőrségi vagy ügyészségi engedély megléte is elkerülhetetlen.
  • Magyarország területén történő teljes körű ügyintézés
  • Halotti anyakönyv beszerzése az illetékes hivatalban
  • Szükséges engedélyek és dokumentumok beszerzése
  • Konzulátussal történő együttműködés
  • Nemzetközi előírásoknak megfelelő kegyeleti kellékek
  • Hiteles fordítások beszerzése
  • Kórházzal vagy temetkezéssel kapcsolat felvétel

Igénybe vehető egyedi szolgáltatásaink

Személyes kapcsolattartó ügyintéző

A teljes ügyintézés elejétől a végéig Önnel egy munkatársunk tarjta a kapcsolatot és áll mindenben rendelkezésére.

Mercedes halottszállító autó

Exkluzív Mercedes típusú halottszállító autóval szállítjuk az elhunytat az Ön által megjelölt helyre.

Elhunyt szállítás előtti ravatalozása

Igény esetén az elhunyttat a szállítás előtt felravatalozzuk, hogy végső búcsút tudjon venni tőle kultúrált körülmények között.

Időre történő halottszállítás

Az Ön által kívánt időpontra valósítjuk meg az elhunyt szállítását a megjelölt helyszínre vagy temetőbe.

KÉRJEN CÉGÜNKTŐL DÍJMENTESEN ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben Ön az ott feltett kérdésekre pontosan válaszol, akkor munkatársaink nemcsak „közelítő” árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.
Amennyiben megadja mobil telefonszámát, úgy SMS-ben jelezzük Önnek, ha a megadott elérhetőségére elküldtük temetési ajánlatunkat.

Nemzetközi temetkezési árajánlatA csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

További kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Hívja munkatársunkat!

Írjon nekünk!