Légitemetés

Az elhunyt hamvainak repülőgépről történő szórása méltó kegyeleti körülmények között a Duna Budapesttől északra eső folyamszakaszán.

A légitemetés, vagyis hamvak repülőgépről történő szórásakor a szolgáltatás részeként cégünk szállítja ki az elhunyt hamvait a Dunakeszi repülőtérre, a légitemetés kiindulási helyszínére. Az elhunyt búcsúztatása az eltemettető igényeinek megfelelően különböző felekezeti búcsúszertartással, vagy polgári megemlékezéssel történhet, kívánság esetén a repülőtéri helyszínen is. A gyászszertartás időpontjától függetlenül a temetési időpontban a Dunakeszi repülőtér megjelölt várópontján a repülőgép a speciális szórószerkezettel felszerelve várja a légitemetésen résztvevő hozzátartozókat. Pontosan a megadott időben a repülőgép felszáll és a megjelölt folyószakasz felett a parton várakozó gyászolók előtt repül el. Az elhunyt hamvait egy megadott ponton virágszirmok kíséretében a repülőgépből a folyóba szórjuk.
Azon hozzátartozóknak, ismerősöknek, barátoknak akik figyelemmel kívánják kísérni a Dunapartról a végső búcsú pillanatát, egy helyszínrajzot mellékelünk a szórás pontos helyéről. A repülőgépre csak nagyon korlátozott mennyiségben lehet virágot felvinni a kabinban rendelkezésre álló hely szűkössége miatt.
 
A légitemetések minden hétköznapon napnyugta előtt történnek, amennyiben ezt extrém rossz időjárási körülmények meg nem akadályozzák. A légitemetés alapszolgáltatás árában a szórást végző repülőgépen maximum 2 fő hozzátartozó utazhat. További kísérő repülőgépeket lehetséges megrendelni, minden repülőn maximum 3-3 fő utassal.

Hívja munkatársunkat és válaszolunk kérdéseire!

Kattintson az alábbi gombra és munkatársaink fogadják telefonhívását munkaidőben, munkaidőn túl és hétvégén is.

Mit tartalmaz
szolgáltatásunk?

A temetés megrendelését követően Barabás Tibor kapitánnyal munkatársaink leegyeztetik az Ön által igényelt temetési időpontot, és egyben le is foglaljuk azt. Leegyeztetjük a repülési tervet és a hamvak szórásának pontos helyszínét. Az elhunyt hamvait kiszállítjuk az indulási repülőtérre a temetés napját megelőző napon és átadjuk a repülőgépet vezető pilótának.
 
  • Teljes körű szolgáltatás és ügyintézés
  • Temetési időpontfoglalás
  • A hamvak porítása szóráshoz megfelelő állagra
  • A hamvak kiszállítása az indulási repülőtérre
  • Helyszínrajz biztosítása a szórás helyéről

További kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Hívja munkatársunkat!

Írjon nekünk!