Tisztelt Hozzátartozó!

Pár mondatban bemutatjuk Önnek cégünket, az AEVUM Temetkezést.

A temetkezési szakmán belül cégünk fő tevékenységi köre az elhunytak hamvasztásának lebonyolítása, a Budapesten történő urnás és koporsós temetések megszervezése, az elhunyt hamvainak szórása temetőben és templomban, hajós temetések teljes körű lebonyolítása, a belföldi elhunyt szállítások, illetve a nemzetközi halottszállítások rövid határidőn belül történő teljesítése. Tevékenységünket teljes körű ügyintézés mellett végezzük.

Ügyfeleinket színvonalasan berendezett irodáink erre a célra kialakított helyiségeiben fogadjuk, méltó kegyeleti körülményeket biztosítva a zavartalan temetés felvételezésre. Mindegyik irodánkban kegyeleti bemutatóterem található, ahol személyesen megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek.

Cégünk Budapest területén jelenleg négy temetés felvételi irodát üzemeltet. Központi irodánk a belvároshoz közel Erzsébetvárosban található, de rendelkezésre állunk még Angyalföldön, Óbudán és Újpesten is.

Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a társaságunkhoz forduló hozzátartozók minden kívánságát, és esetleges rendkívüli kérését diszkrét módon a lehető legrövidebb időn belül teljesítsék. Tevékenységünk során hangsúlyt fektetünk a színvonalas, gyors és pontos munkavégzésre, párosítva azt a kegyeleti előírásokkal, szokásokkal és nem utolsósorban a megfizethetőséggel.
 

Magyarországon csak nálunk!

Amerikai típusú koporsóinkat személyesen tudja megtekinteni bemutatótermünkben.

Egyedülálló módon vállalkozásunk biztosítja Önnek azt a lehetőséget, hogy a Magyarországon forgalmazott összes, kiváló minőségű amerikai típusú koporsót egy helyen, egy időben személyesen meg tudja tekinteni. Többek között ezzel az exkluzív szolgáltatásunkkal is az Ön elvárásainak és kívánalmainak szeretnénk megfelelni, és ezáltal kiemelkedni a budapesti temetkezési szolgáltatók közül.