Halottszállítás külföldről

Az elhunyt holttestének nemzetközi előírásoknak megfelelően koporsóban történő hazaszállítása Magyarországra.

Vállaljuk a külföldön elhunyt magyar állampolgárok hazaszállításának teljes körű külföldi ügyintézését, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt Magyarországra történő hazaszállításának lebonyolítását és az itthoni temetés igény szerinti megszervezését. Amennyiben a hozzátartozók nem tudnak kiutazni külföldre megtekinteni az elhunytat, cégünk biztosítja azt, hogy méltó körülmények között Magyarországon tehessék meg azt még a temetés előtt. A hozzátartozók helyett leegyeztetjük a külföldi kórházzal vagy temetkezéssel, hogy mely időponttól szállítható Magyarországra az elhunyt és ennek a körülménynek milyen külföldön felmerülő költségei vannak.
Ismerjük az egyes országok kegyeleti jogszabályainak helyi speciális előírásait, tudjuk, hogy mi az, amin tudunk takarékoskodni és mi az, amin pedig egyszerűen nem lehet, vagy nem érdemes.
A tengerentúlon illetve másik kontinensen elhalálozott személyek holttestének Magyarországra történő szállítására a légi elhunyt szállítás az egyetlen lehetséges mód. Cégünk mindenre kiterjedően megszervezi a külföldön történő ügyintézéseket, engedély beszerzéseket illetve a légi szállításra történő teljes körű felkészítését az elhunytnak. Igény esetén csak a magyarországi reptéren történő elhunyt fogadását is vállaljuk! 
Nem elhanyagolható körülmény a külföldön bekövetkezett haláleset során az, hogy a helyi temetkezési vállalkozó vagy az egészségügyi intézmény az elhunyt hűtési díjáért esetlegesen a halálozás helyéről történő elhunyt beszállításért milyen díjakat szeretne érvényesíteni a hozzátartozóval szemben. Kiterjedt partner hálózattal rendelkezünk Európa egész területén ezáltal a lehető legkisebb mértékűre tudjuk redukálni a fizetendő költségeket.

Hívja munkatársunkat és válaszolunk kérdéseire!

Kattintson az alábbi gombra és a nemzetközi temetkezéssel foglalkozó munkatársunk fogadja telefonhívását munkaidőben, munkaidőn túl és hétvégén is.

Mit tartalmaz
szolgáltatásunk?

A nemzetközi halottszállítás elvégzéséhez szükséges külföldön és belföldön beszerzendő különféle engedélyek és okmányok beszerzésének teljes körű ügyintézést cégünk elvégzi Ön helyett. Külföldi elhalálozás esetén minden esetben be kell szerezni a helyi illetékes tisztiorvosi szállítási engedélyt, közlekedési baleset következtében történt elhalálozáskor pedig még a rendőrségi vagy ügyészségi engedély megléte is elkerülhetetlen.
  • Halottszállítás Európa egész területén
  • Halotti anyakönyv beszerzése külföldön
  • Szükséges engedélyek és dokumentumok beszerzése
  • Magyar Konzulátussal történő együttműködés
  • Nemzetközi előírásoknak megfelelő kegyeleti kellékek
  • Hiteles fordítások beszerzése
  • Külföldi kórházzal vagy temetkezéssel kapcsolat felvétel

Igénybe vehető egyedi szolgáltatásaink

Személyes kapcsolattartó ügyintéző

A teljes ügyintézés elejétől a végéig Önnel egy munkatársunk tarjta a kapcsolatot és áll mindenben rendelkezésére.

Mercedes halottszállító autó

Exkluzív Mercedes típusú halottszállító autóval szállítjuk az elhunytat az Ön által megjelölt helyre.

Az elhunyt ravatalozása és hamvasztása

A hazaszállítása után a krematóriumban felravatalozzuk az elhunytat és ezútán megtörténik a hamvasztás.

Időre történő halottszállítás

Az Ön által kívánt időpontra valósítjuk meg az elhunyt szállítását a megjelölt helyszínre vagy temetőbe.

KÉRJEN CÉGÜNKTŐL DÍJMENTESEN ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben Ön az ott feltett kérdésekre pontosan válaszol, akkor munkatársaink nemcsak „közelítő” árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.
Amennyiben megadja mobil telefonszámát, úgy SMS-ben jelezzük Önnek, ha a megadott elérhetőségére elküldtük temetési ajánlatunkat.

Nemzetközi temetkezési árajánlatA csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

További kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Hívja munkatársunkat!

Írjon nekünk!