Nemzetközi temetkezés

Az AEVUM Temetkezés kiemelt szolgáltatásai között szerepel a nemzetközi temetkezési szolgáltatások elvégzése kifejezetten rövid vállalási határidővel a költségek alacsony szinten tartásának figyelembe vétele mellett. Magyar állampolgár holttestének vagy hamvainak hazaszállítása külföldi országból magas fokú szakmai és eszközállományi felkészültséget igényel. Cégünk mindkettővel rendelkezik, ezáltal Ön biztos lehet abban, hogy a legjobb helyen van amennyiben ilyen jellegű szolgáltatásra van szüksége.
 

Hívja munkatársunkat és válaszolunk kérdéseire!

Kattintson az alábbi gombra és a nemzetközi temetkezéssel foglalkozó munkatársunk fogadja telefonhívását munkaidőben, munkaidőn túl és hétvégén is.

Halottszállítás külföldről Magyarországra

Külföldön elhalálozott magyar állampolgárok holttestének Magyarországra történő közúti szállításának teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk külföldi ügyintézéssel, engedélyek és halotti dokumentáció beszerzésével.
 

Halottszállítás Magyarországról külföldre

Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok holttestének közúti szállítását vállaljuk teljes körű ügyintézéssel és akár 24 órán belül történő indulással az Ön által megadott célországba, egészen a temetés helyéig szolgáló temetőbe vagy házhoz.
 

Légi úton történő halottszállítás

Az elhunyt holttestének nagy távolságra történő szállításának költséghatékony és leggyorsabb módja a légi halottszállítás. Magyarországról külföldre és külföldről Magyarországra egyaránt alkalmazható szállítási forma. Cégünk teljes körű szervezést és lebonyolítást biztosít az Ön számára.

Hamvak szállítása külföldre

Vállaljuk a Magyarországon elhamvasztott külföldi állampolgárok földi maradványainak eljuttatását a világ bármely országába futárcég igénybevételével vagy cégünk saját gépjárműveivel egyaránt. Szolgáltatásunk teljes körű, minden engedélyt és okiratot cégünk szerez be.