Elhunyt szállítás belföldön

Az elhunyt holttestének koporsóban történő szállítássa Magyarország területén belül az Ön által megjelölt helyre

Ha a haláleset Budapesten következett be, de az elhunytat valamelyik vidéki temetőben szeretnék végső nyugalomra helyezni, úgy a hozzátartozók számára kedvező feltételek mellett vállaljuk az elhunyt földi maradványainak temetési helyre történő szállítását a megadott időpontra, akár az elhalálozás után 24 órán belüli teljesítés mellett is. Cégünk teljes körűen elvégzi az elhunyt koporsóban történő belföldi szállítása esetében felmerülő hivatali ügyintézéseket, dokumentum illetve engedély beszerzéseket. Az elhalálozás helye szerinti illetékes polgármesteri hivatalban kiállíttatjuk az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát. A temetés helyeként megjelölt temetővel egyeztetjük az elhunyt szállítási időpontját. Munkatársaink a kiválasztott koporsóban elszállítják az elhunytat a kórházból vagy a halottasházból a temetőbe. Igény szerint biztosítjuk a megfelelő kegyeleti kellékeket, a koporsótól a szemfedőn keresztül a sírhely megjelölésére alkalmazott sírjelzőn át a rögfogóig bezárólag.
 
Minden irodánkban kialakított bemutatóterem található, ahol Ön megtekintheti a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékeket. Koporsó kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos négyszög kialakítású és szarkofág stílusú hatszög formájú termékek. Az alkalmazott anyagokra tekintettel állandó készletünk van fenyő, nyár és tölgyfa koporsókból. Természetesen a szerényebb kialakítású farost alapanyagból készült laminált koporsók is megtalálhatóak bemutatótermeinkben.
A belvárosban található Központi irodánkban kialakított exkluzív koporsó bemutatóterem található, melyben egyszerre egy időben tudja megtekinteni a magyarországi teljes amerikai típusú koporsókat, melyek teteje ketté nyitható. Sőt, egyedülálló módon több amerikai típusú fémkoporsóból is választhat ugyanitt, melyeket azonnal rendelkezésre tudunk bocsájtani, így késlekedés nélkül szervezhető az elhunyt temetése. Munkatársaink állnak rendelkezésére.

Hívja munkatársunkat és válaszolunk kérdéseire!

Kattintson az alábbi gombra és munkatársaink fogadják telefonhívását munkaidőben, munkaidőn túl és hétvégén is.

Mit tartalmaz
szolgáltatásunk?

Irodánkban történik meg a szükséges iratok, meghatalmazások kitöltése és a temetővel történő szállítási időpont egyeztetés is. Bemutatótermünkben megtekintheti koporsóinkat és kiválaszthatja azt. Ebben a koporsóban fog megtörténni az elhunyt szállítása a megadott településre a temetőbe.
  • Teljes körű szolgáltatás és ügyintézés
  • Halotti anyakönyvi kivonat beszerzés
  • Az elhunyt szállítása a temetés helyére
  • Koporsó bemutatóterem 
  • Kiváló minőségű kegyeleti kellékek biztosítása raktárról
  • Kórházzal történő szoros együttműködés a mielőbbi szállítás érdekében
  • A fogadó temetővel történő kapcsolattartás

További kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Hívja munkatársunkat!

Írjon nekünk!